DesignIkke-kategoriseretHar du en online strategi?

26. oktober 2017by glennkjaer0072

Kundekontakt, salg, produktudvikling og andre klassiske discipliner foregår i stadigt stigende grad digitalt, og det er du nødt til at ruste virksomheden til. Så hvis du ikke har en online-strategi, så er det på høje tid at få kikket på det.

En målrettet online-strategi kan være med til at udvikle og effektivisere din forretning. I en tid, hvor traditionelle forretningsmodeller og brancheskel er under pres, netop på grund af digitaliseringen, er det vigtigere end nogensinde at have sin online-strategi på plads.

Digitalisering skal .

2 comments

 • Jessica Davidson

  26. juli 2017 at 12:15

  Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital. Holistically foster superior methodologies without market-driven best practices.

  Reply

 • Marc Snow

  10. november 2017 at 11:31

  Synergistically evolve 2.0 technologies rather than just in time initiatives. Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.

  Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies. Objectively integrate emerging core competencies before process-centric communities. Dramatically evisculate holistic innovation rather than client-centric data.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Promovista

Fundamentet for en forretningsmæssig succes med digitalisering opnås gennem en langsigtet planlægning og en præcis beskrivelse af, hvilke områder der skal satses på. Med det udgangspunkt kan jeg disponere og tilrettelægge digitaliseringsopgaverne mest hensigtsmæssigt. De bedste resultater opnås typisk ved at inddrage medarbejderne, arbejde fokuseret på de mest kritiske områder i begyndelsen og lade succesen herfra være udgangspunktet for yderligere projekter.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores seneste nyheder i din email-boks, skal du bare tilmelde dig til vores nyhedsbrev.

Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Applauz

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.